Доставка на автокори и подкалници за цяла България | AvtoKori.bg

Доставка на продуктите:

Само сега и единствено при нас получавате опция за БЕЗПЛАТНА доставка (независимо от големината и сумата на поръчката Ви)!

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирма "Еконт експрес" и "ОК Експрес" или с наш транспорт до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

Поръчани продукти можете да получите:

Доставки в цялата страна:

  • До адрес на клиент с куриерска фирма "ОК експрес" до 5 работни дни - безплатно - без ограничение на обема, сумата или количествата в поръчката.
  • До адрес на клиент с куриерска фирма "ОК експрес" до 3 работни дни - 5 лв. - цената за доставка е фиксирана и няма ограничение на обема, сумата или количествата в поръчката.
  • До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента с 25% отстъпка от куриерската услуга
  • До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиент с 25% отстъпка от куриерската услуга

Офисите на фирма Еконт може да видите тук.


Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок до 3 работни дни от момента на заявката. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-3 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 13.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.